Receptes en català - receptes tradicionals catalanes - receptes de la cuina catalana

Traductor

dijous, 28 de febrer del 2019

Scones de préssec en almívar


Ingredients
  • 480 gr. de farina
  • Mig sobre
  • 50 gr. de sucre
  • 1/2 culleradeta de sal
  • 85 grams de mantega fresca tallada en daus
  • 3 meitats de préssec en almívar
  • 200 ml de nata líquida (amb 35% de greix)
  • 1/2 got de llet sencera

Preparació

Preescalfar el forn a 200 °C-425 °F i cobrir la safata amb paper per a forn.
En un bol, barrejar els ingredients secs, la farina, el sucre, la sal i el llevat.
Afegir la mantega i barrejar. Incorporar el préssec. 
Afegir la nata i barrejar.
Enfarinar la zona de treball i amassar afegint una mica de farina si la massa ho necessita. Estirar deixant un gruix d'1,70 cm aproximadament.
Tallar la massa amb un tallador de galetes rodó.
Posar els scons a la safata deixant un espai entre ells.
Enfornar durant 10-15 min. fins que siguin daurats.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada