Ingredients
- 480 gr. de farina
- Mig sobre
- 50 gr. de sucre
- 1/2 culleradeta de sal
- 85 grams de mantega fresca tallada en daus
- 3 meitats de préssec en almívar
- 200 ml de nata líquida (amb 35% de greix)
- 1/2 got de llet sencera
Preparació
Preescalfar el forn a 200 °C-425 °F i cobrir la safata amb paper per a forn.
En un bol, barrejar els ingredients secs, la farina, el sucre, la sal i el llevat.
Afegir la mantega i barrejar. Incorporar el préssec.
Afegir la nata i barrejar.
Enfarinar la zona de treball i amassar afegint una mica de farina si la massa ho necessita. Estirar deixant un gruix d'1,70 cm aproximadament.
Tallar la massa amb un tallador de galetes rodó.
Posar els scons a la safata deixant un espai entre ells.
Enfornar durant 10-15 min. fins que siguin daurats.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada