Magdalenes de nata


Avui he adaptat la recepta de Maria Lunarillos de magdalenes de nata als ingredients que tenia per casa :) Han quedat molt bé!

INGREDIENTS:


  • 175 gr. de farina
  • 125 gr. de sucre
  • 125 gr. d'oli de gira-sol
  • 50 gr. de nata líquida per cuinar
  • 1 sobre de llevat Royal 
  • 3 ous 
  • Una mica de canela


ELABORACIÓ
Batem amb varetes elèctriques els ous i el sucre fins que quedi com una textura de crema.

Afegim la canela, la nata i l'oli de gira-sol i continuem batent.

Afegim la farina i el llevat i batem durant uns segons, el temps just perquè s'integri bé, res més. 

Deixem reposar la massa 10 minuts.

Preescalfem el forn a 230º. Mentre s'escalfa, aboquem la massa en motlles de paper per a magdalenes fins a omplir 3/4 parts.

S'empolvora la superfície de les magdalenes amb sucre.

Un cop calent el forn (les magdalenes ja hauran reposat uns altres 10 minuts), es baixa la temperatura a 210º i es deixen al forn fins que es daurin i quedin fetes per dins.



Comentaris