Magdalenes de nata
Avui he adaptat la recepta de Maria Lunarillos de magdalenes de nata als ingredients que tenia per casa :) Han quedat molt bé!
INGREDIENTS:
- 175 gr. de farina
- 125 gr. de sucre
- 125 gr. d'oli de gira-sol
- 50 gr. de nata líquida per cuinar
- 1 sobre de llevat Royal
- 3 ous
- Una mica de canela
ELABORACIÓ
Batem amb varetes elèctriques els ous i el sucre fins que quedi com una textura de crema.
Afegim la canela, la nata i l'oli de gira-sol i continuem batent.
Afegim la farina i el llevat i batem durant uns segons, el temps just perquè s'integri bé, res més.
Deixem reposar la massa 10 minuts.
Preescalfem el forn a 230º. Mentre s'escalfa, aboquem la massa en motlles de paper per a magdalenes fins a omplir 3/4 parts.
S'empolvora la superfície de les magdalenes amb sucre.
Un cop calent el forn (les magdalenes ja hauran reposat uns altres 10 minuts), es baixa la temperatura a 210º i es deixen al forn fins que es daurin i quedin fetes per dins.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada