Macarrons amb beixamel
Us presento uns macarrons molt bons per a dies que fa fresqueta. Els ingredients són per a 1 persona.
Ingredients:
- Macarrons: Per a medir els macarrons necessaris per a una persona, agafa un plat fondo i omple amb macarrons sense cuinar la meitat del que et menjaries.
- Tomàquet fregit, 2 cullerades soperes.
- Beixamel en pols: 1 cullerada sopera.
- Mig got de llet.
- 1 grapat de pernil salat tallat a trossets.
- 1 grapat de ceba tallada a trossets.
- 1 grapat de bolets tallats a trossets.
- Formatge en pols.
Preparació:
Bullir els macarrons. Possar en una paella amb oli calent la ceba i els bolets. Quan la ceba estigui una mica toba possar el pernil salat. Acabar de cuinar aquests tres ingredients i apartar.
Barrejar la beixamel en pols amb la llet i possar al foc fins que bulli. Un cop espés enretirar.
Possar les cullerades soperes de tomàquet en una safata de vidre o de forn i possar els macarrons barrejats amb la ceba, el pernil i els bolets.
Possar per sobre la beixamel i el formatge i possar a gratinar al microones o al forn.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada