Torrades amb alvocat i cigrons
Aquesta recepta barreja el guacamole i l'humus fets al estil de casa. És una barreja de sabor una mica picant amb la frescor del guacamole.
Ingredients:
- Pa
- Mig pot de cigrons
- 1 dent d'all
- Oli vegetal
- Sal
- "Pimentón de la Vera"
- 1 alvocat
- 1 tomàquet
- 1/4 de ceba
- Suc de llimona
Preparació:
Es talla el pa a llesques i es torra.
Es prepara l'humus triturant els cigrons, l'all, una mica d'oli, sal i "Pimentón de la Vera" fins que quedi consistent com una crema.
Després es prepara el guacamole barrejant la sal, el "Pimentón de la Vera", el tomàquet pelat, la ceba i un rajolí de suc de llimona. La barreja es fa en un morter.
Es prepara posant l'humus i el guacamole sobre les torrades.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada