Preparació:Poses oli en una cassola i, quan estigui calent, hi poses la peça de tall rodó i la vas girant, que quedi daurada per tots cantons. També hi poses la ceba en trossos grans i els alls.Hi poses el vi, ho remenes una miqueta i baixes el foc.Hi vas posant l'aigua o el brou, calent, poc a poc, que no s'enganxi.Deixes que es vagi fent. Quan vegis que la ceba está feta, la poses en una gerra batedora amb els alls, la farina i una mica d'aigua freda o brou i ho passes per la batedora.Ho tornes a posar a la cassola, afegeixes les prunes, orellanes i pinyons. Ho tastes i hi poses la sal i el pebre (si fa falta)Ho deixes coure una estoneta, que la salsa agafi textura i el sabor dels fruits.Apagues el foc, retires el tall rodó perquè es refredi i llavors, el talles a rodanxes.Poses els talls en una safata( que es pugui escalfar una mica) ho cobreixes amb la salsa i...bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada