Pollastre a la Kentucky

Ingredients:
- Pollastre. Pot ser un pollastre petit trossejat, aletes (en dues parts), etc.
- Per l'adob:
- Una cullerada sopera de sal
- Una cullerada sopera de pebre.
- Una cullerada sopera d'all en pols.
- Un rajolí de vinagre.
- Aigua
- farina
- llet
- 1 ou
- oli
Posem el pollastre en un recipient on haurem barrejat els ingredients de l'adob i l'aigua, que cobreixi. Ho deixarem així unes hores.
Prepararem un bol amb farina i un altre amb ou batut i llet.
Escorrerem el pollastre i el fregirem en una paella fondeta amb oli abundant o, preferiblement, en una fregidora de la següent manera:
Primer passarem el pollastre per la farina. després per la barreja d'ou i llet. Finalment, una altra vegada per la farina i el fregirem.
L'hem de fregir amb paciéncia, que no ens quedi cru per dins.
Un cop fregit, el posem en un plat amb paper absorbent, i ja el podrem emplatar.
Es serveix amb salsa barbacoa i es recomana acompanyar d'una amanida.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada