Pastís per Sant Jordi
És un pastís que no dóna gaire feina i queda molt bo.
Ingredients:
La posem en una safata plana apta pel forn tallant unes tires d'un centímetre per fer les vores. les enganxem amb un pinzell mullat . Pintem la pasta de full amb ou batut.
Preparem una crema amb la llet, el sobre de flam i sucre ( unes sis cullerades soperes). La deixem refredar.
Quan el forn estigui a punt, hi posem la pasta de full, esperem a que puji i que quedi ben dauradeta. Es fa de seguida.
Treiem la pasta de full del forn i la deixem refredar.
Repartim la crema i amb la melmelada hi fem les quatre barres. Per més facilitat, podem improvisar una mànega pastissera amb uns bossa de plàstic, de les de congelar, tallant una punta.
Finalment, anem posant sucre damunt la crema i cremem amb el bufador, que agafi color.
Ingredients:
- Dues plaques de pasta full preparades.
- 1 ou.
- 3/4 de litre de llet
- 1 sobre de "Flam Potax"
- Sucre
- Melmelada de maduixa.
- Un bufador per cremar la crema.
La posem en una safata plana apta pel forn tallant unes tires d'un centímetre per fer les vores. les enganxem amb un pinzell mullat . Pintem la pasta de full amb ou batut.
Preparem una crema amb la llet, el sobre de flam i sucre ( unes sis cullerades soperes). La deixem refredar.
Quan el forn estigui a punt, hi posem la pasta de full, esperem a que puji i que quedi ben dauradeta. Es fa de seguida.
Treiem la pasta de full del forn i la deixem refredar.
Repartim la crema i amb la melmelada hi fem les quatre barres. Per més facilitat, podem improvisar una mànega pastissera amb uns bossa de plàstic, de les de congelar, tallant una punta.
Finalment, anem posant sucre damunt la crema i cremem amb el bufador, que agafi color.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada