Entrepà "L'albada" // Croque Monsieur

Ingredients:
- Pa de motlle
- Crema de llet
- Pebre negre
- Sal
- Pernil salat
- Pit de pollastre
- Crema de llet
- Pebre negre
- Sal
- Pernil salat
- Pit de pollastre
- Formatge
Elaboració:
Posem en un plat la crema de llet i li afegim pebre negre i sal al gust, fem una mescla.
Agafem 3 llesques de pa de motlle i les suquem amb la crema de llet a banda i banda, (menys la d'abaix, aquesta només per una banda).
Agafem 3 llesques de pa de motlle i les suquem amb la crema de llet a banda i banda, (menys la d'abaix, aquesta només per una banda).
Fem el pit de pollastre i dos lonxes de pernil salat a la planxa.
En el plat, 1er posem un quadrat de pa de motlle dels que em sucat i a sobre li posem un tall de pit de pollastre amb una lonxa de pernil salat.
Desprès afegim un altre llesca de pa a sobre i tornem a posar el pollastre i el pernil. Es tapa amb l'última llesca.
Afegim per sobre formatge ratllat i es posa al forn fins que quedi daurat.
Bon Profit!!!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada