Receptes en català - receptes tradicionals catalanes - receptes de la cuina catalana

Traductor

diumenge, 21 de març de 2010

Cus-cús de verdures


Aquest plat és ideal per a portar en el tupper, ja que combina hidrats de carboni amb verdures i una mica de proteina.

Necessitem:
- Mitja Ceba
- Porro
- Carbassó
- Sal i pebre
- Espècies "Toque Morocco"
- Oli
- Cus-cús
- Daus de bacó o pernil salat
- (Les verdures es poden substituir per altres, afegirne més, etc.)

Elaboració:
Sofregim la ceba amb l'oli i els daus de bacó.
Un cop la ceba sigui transparent, possar-hi les restes de verdures tallades a trossets petits. Possem la sal i el pebre i la resta de les espècies.
Mentre es cou la verdura, anem fent el cus-cús segons les instruccions del fabricant.

Quan les verdures estiguin fetes es possen sobre el cus-cús. Si es vol afegir un toc de sabor, col·locar a sobre una llontxa de formatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada