Receptes en català - receptes tradicionals catalanes - receptes de la cuina catalana

Traductor

diumenge, 13 de novembre del 2016

Cuscús fàcil i ràpid



Aquest cuscús el fem com a sopar ràpid i senta molt bé. El truc? Verduretes congelades!

Ingredients
- Cuscús mediano, marca Gallo (Aquesta marca es fa en tres minuts, literalment)
- Verduretes congelades. Nosaltres fem servir les de la marca blanca de La Sirena
- Ceba congelada a trossets (Mercadona)
- Tomàquet fregit
- Bacon a daus
- Oli d'oliva
- Sal i pebre

Preparació
Per a una persona recomano que utilitzem entre 60 i 80 gr. de cuscús (segons la gana que tingueu).
Posem a bullir 60 ml d'aigua en un pot i afegim un rajolí d'oli i sal. 
Un cop bull apaguem el foc i afegim 60 gr. de cuscús. 

Mirem que estigui tot el cuscús en contacte amb l'aigua (podem donar una petita remenada amb una cullera).
Deixem reposar 3 minuts.
Un cop passats els 3 minuts encenem el foc baix i posem un bon rajolí d'oli, remenem amb una forquilla fins que els grans de cuscús quedin separats entre ells. Apaguem el foc.

En una paella posem oli i saltegem la ceba, les verduretes i el bacon. Un cop daurat afegim un petit rajolí de tomàquet fregit i salpimentem.

Posem les verdures sobre el cuscús. Podem afegir formatge tipus "tranchete" (queda amb un sabor més suau). Servim.

1 comentari: