Receptes en català - receptes tradicionals catalanes - receptes de la cuina catalana

Traductor

dissabte, 17 de març de 2012

Flam d'ou



Flam d'ou

Ingredients: 5 ous 750 de llet sencera 10 cullerades soperes de súcre

Pel caramel de súcre: 2 cullaretes de café d'aigua un grapat de súcre


Elaboració
En una cassoleta posem les dos culleretes de café d'aigua i un grapat de súcre, anem remanant a foc fluix fins que el sucre agafi un color torrat. No deixar-ho molta estona per que no agafi gust amargant. Posem el sucre als motllos i mentres es refreda anem fent els flams. En un bol batim els ous, el súcre i la llet. Es posa als motllos i ho col·loquem al forn al bany maria a 200ºC, durant 35 minuts aproximadament. Punxar amb un ganivet el flam per comprovar que aquest surt net, aixo ens indica que ja està fet. Ho retirem del forn i esperem a que es refredi. quan estigui tebi ho posem a la nevera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada