Receptes en català - receptes tradicionals catalanes - receptes de la cuina catalana

Traductor

dissabte, 23 d’abril de 2011

Pastís fred de tonyina



Ingredients:
- 2 tomàquets
- 1 pebrot vermell (del piquillo)
- 1/2 ceba petita
- Grapat d'olives
- 3 cogombrets amb sabor a anxòba
- Enciam
- 3 llaunes de tonyina
- Mayonesa
- Salsa de yogurt preparada
- Pa de motlle sense crosta
- Salmó fumat

Preparació:
Extendre 4 llesques de pa de motlle per a la base i possar una funa capa de mayonesa. Barejar tots els ingredients i extendre sobre la base. Cubrir aquesta amb 4 llesques més de pa, i extendre una altre fina capa de mayonesa i tornar a cubrir amb la barreja.
Cubrir amb un 3r pis de pa i untar la mayonesa.
Decorar amb el salmò fumat, olives, enciam, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada