Receptes en català - receptes tradicionals catalanes - receptes de la cuina catalana

Traductor

dimarts, 26 d’abril de 2011

Fideuà



Ingredients:
- Fideus
- 2 pebrots vermells
- 1 pastilla de caldo vegetal
- 1 ceba
- 1 all
- 2 tomàquets madurs
- Oli d'oliva
- 1 grapat de calamars de punta de d'agulla
- Sal

Preparació: Agafem la ceba, l'all i mig pebrot vermell, i o triturem tot.
O possem a la paella on previament haurem escalfat un rajolí d'oli d'oliva. Cuan ho tinguem "pochat" hi afegim els calamars (previament rentats) i li donem unes voltes.
Rentarem els tomàquets sencers amb pell i els triturem, els possem a la paella amb els altres ingredients i donem voltes fins que quedi d'un to ben vermellós.
Incorporem el pebrot vermell tallat a tires.
Afegim els fideus i els barrejem amb els altres ingredients. Hi posem l'aigua amb el sopicaldo i una mica de sal.
Anem procurant que els fideus no es quedin sense aigua remenant de tant en tant. Retirem del foc quan els fideus tinguin la textura adequada. Ho tapem 3 minuts amb un drap de roba. Acompanyar amb all i oli si es desitja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada