Receptes en català - receptes tradicionals catalanes - receptes de la cuina catalana

Traductor

dimarts, 26 d’abril de 2011

Allioli


Ingredients:
- 1 dent d'all
- Mitja cullereta de vinagre
- 1 ou
- 1 tros de molla de pa (de la mida d'una moneda aprox.)
- Oli (si vols un gust suau utilitza oli de girasol)
- sal

Preparació:
Possa tots els ingredients en un pot menys l'oli, del que nomès es possarà una petita quantitat.
Triturar amb la tourmix a mínima potència i sense aixecarla o moure-la.
Un cop triturat, afegir lentament més oli mantenint la tourmix enfonsada a un dit per sota de la emulsió, sense moure-la.
Tindreu lallioli al cap d'uns pocs minuts, quant la emulsió es tornari solida (semblant a una crema).
Aquest procès s'ha de fer amb molta calma i confiancia, per a que no es talli l'emulsió.

Si no t'en surts prova amb la recepta de allioli fàcil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada