Receptes en català - receptes tradicionals catalanes - receptes de la cuina catalana

Traductor

diumenge, 31 d’octubre de 2010

Pastís Trunchbull


Ingredients del pastís:
- 225 gr de xocolata fondant
- 175 gr de mantega
- 225 gr de sucre
- 4 cullerades soperes de farina
- 6 ous

Ingredients de la cobertura:
- 110 gr de xocolata fondant (tambè es pot fer la meitat de xocolata fondant i la meitat de xocolata amb llet, si es vol més suau)
- 110 gr de nata líquida

Elaboració del pastís:
Pre-escalfeu el forn a 180º i unteu el motlle amb mantega.

Fondre la xocolata i barrejar la mantega, fins que quedi cremós.
Afegir la farina, el sucre i els rovells dels ous.
Muntar les clares al punt de neu e incorporarles lentament a la barreja mentre es va remenant.
Possar la massa en el motlle i enfornar durant uns 35 minuts.
Quant punxeu el pastís per veure si està fet, veureu que s'haurà fet una capa cruixent a la part de dalt i que l'interior no es ben cuit. Aquesta és una de les característiques del pastís, que anirà quedant més fort segons es refredi.

Elaboració de la cobertura:
Desfer la xocolata i barrejar amb la nata líquida. Cobrir completament el pastís i deixar refredar.

Aquest pastís és per amants de la xocolata, deliciós, lleuger i suau.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada