Receptes en català - receptes tradicionals catalanes - receptes de la cuina catalana

Traductor

diumenge, 14 de març de 2010

Saltejat bàsic de cigrons


Aquest saltejat és pot fer ràpidament, i es un bon complement per a carns a la planxa.

Necessitem:Grapat de ceba tallada congelada
Grapat de menestra de verdures congelades (en aquest cas s’ha utilitzat les de la Sirena)
Pot de cigrons
Tires de bacon o daus de pernil salat
Rajolí de tomàquet fregit
Sal i pebre
Oli
(les quantitats de ingredients depèn del que agradi més a cada un)

Preparació:
Daurem la ceba, les verdures i el bacon o pernil amb una mica d’oli. Un cop la ceba estigui transparent i les verdures descongelades, s’hi posa el tomàquet fregit.
Es remena bé i ja es pot posar els cigrons, la sal i el pebre.

Un cop els cigrons siguin calents ja es pot servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada