Receptes en català - receptes tradicionals catalanes - receptes de la cuina catalana

Traductor

dissabte, 20 de març de 2010

Croissant gegant farcit

Aquest entrant queda molt vistós.
Has d'encarregar ,al forn o la pastisseria, un croisant gegant.
L'obres horitzontalment per farcir.
Prepares una amanida picant finet:
  • enciam
  • tomàquet
  • ceba
  • olives
  • cocombrets amb vinagre
  • blat de moro
  • espàrrecs
  • barretes de surimi o tonyina
  • pebrot vermell (reserva per la decoració)
  • ou dur (reserva unes rodanxetes per la decoració)
  • el que desitgis...
Prepares una salsa barrejant maionesa amb ketchup o mostassa (com més t'agradi). en poses a la base del croisant i a l'amanida. Farceixes amb l'amanida i el tapes amb la part superior.
El poses en una safata. el pots envoltar d'enciam tallat en juliana.
El decores amb uns "pinxitos" que donin color: ou dur + pebrot vermell + oliva negra, tomàquet + maionesa + surimi, etc...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada