Receptes en català - receptes tradicionals catalanes - receptes de la cuina catalana

Traductor

diumenge, 21 de febrer de 2010

Pastís de formatge


Necessitem:
- 1 tarrina de Filadelfia (200 gr.)
- 1 tarrina de Mascarpone (200 gr.)
- 200 ml. de nata líquida
- 8 cullerades de sucre
- 3 ous
- Mig vas de llet
- 1 cullerada de Maizena
- Ralladura de llimona
- 1 paquet de galetes Maria
- Una mica de mantega
Forn:Precalentem el forn entre 150 i 170 graus.

Preparació:Triturem les galetes i les barregem amb la mantega prèviament desfeta. Fem una massa i l’estenem en el fons d’un motlle.
Posem la base al forn fins que aquesta massa endureixi una mica.

Barregem la resta d’ingredients i els col·loquem sobre la base de galeta.
Posem al forn a 180 graus fins que el pastís deixi d’estar líquid.

Es pot servir amb melmelada per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada