Receptes en català - receptes tradicionals catalanes - receptes de la cuina catalana

Traductor

diumenge, 24 d’agost de 2014

Espaguetis amb verdures


Ingredients:
- Un grapat d'espaguetis (per a 2 persones)
- Mitja ceba tendre
- 1/3 Pebrot verd
- 1/4 Carbassó
- 1/4 Puerro
- Un grapat de pernil salat a taquets
- 2 culleres grans de salsa de soja
- 4 culleres grans tomàquet fregit
- Oli

Preparació:
Per un costat bullim els espaguetis segons les indicacions de la marca.
Tallem les verdures en tires primes i les posem a daurar en una paella amb oli. Quan estigui la ceba una mica daurada s'afegeix el pernil.
Possem el tomàquet i la salsa de soja i es deixa bullir durant uns 20 minuts a foc lent.

Es barreja la salsa amb els espaguetis i ja es pot servir. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada