Receptes en català - receptes tradicionals catalanes - receptes de la cuina catalana

Traductor

diumenge, 6 d’abril de 2014

Amanida fresca de pasta i pebrots



Per a 2-3 persones:

Ingredients:
- 1 ceba fresca
- 1/2 pebrot vermell
-1 pebrot verd
-1 llauna de tonyina amb oli d'oliva
- un grapat de pasta
-un pessic de sal
-Salsa de iogurt (al supermercat ja la venen feta)
-Olives (opcional)

Posem a bullir un grapat de pasta. Mentrestant piquem ven petit els pebrots verds, el vermell i la ceba. Afegim una llauna de tonyina amb el seu oli d'oliva i afegim un pessic de sal. Quan la pasta estigui feta l'escorrem amb aigua freda i l'afegim amb tots els ingredients. Es barreja bé i ja es pot servir. Cadascú al seu plat que s'afegeixi una mica de salsa de iogurt al seu gust.
Opcional: afegir olives picades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada