Avui ha vingut l'Alba a casa a ensenyarnos a fer la seva quiche.
Ingredients:
- Massa quebrada
- 2 ous
- 200 ml de nata líquida
- Sal, pebre i nou moscada
- Formatge
- Beicon, pernil dolç, porro, ceba, etc. (segons volguem fer la quiche).
Preparació:
Es pre-calenta el forn durant 20 minuts a 160 graus. Es possa la massa en un motllo rodó. Es posen cigrons o mongetes seques a sobre (aixó servirà per a que la massa no pugi), i es possa al forn durant 15 minuts.
Es treu la massa del forn i es retiren els cigrons.
S'omple la massa amb els ingredients triats. Nosaltres hem fet dos quiches.
Quiche 1: Amb beicon, pernil dolç i formatge.
Quiche 2: Ceba i porro (daurar-los amb oli una mica avans de col·locar) amb beicon i formatge.
Es barreja la nata líquida, els ous, la sal, pebre i nou moscada i es bateix. Es col·loca aquesta mescla dins la massa junt amb els altres ingredients.
Es col·loca al forn a 160 graus durant mitja hora. S'ha de deixar refredar una mica avans de menjar. Gràcies Alba!!!!
Els cigrons o mongetes han de cubrir tota la massa, fins a dalt de tot. |
Un cop retirats els cigrons la massa queda amb aquesta forma |
Quiche de beicon i pernil |
Quiche de porro decorat amb tomàquet |
Tienes un premio en nuestro bloc :)
ResponEliminahttp:/filanteles.blogspot.com