Receptes en català - receptes tradicionals catalanes - receptes de la cuina catalana

Traductor

dilluns, 26 d’agost de 2013

COQUES FÀCILS AMB PASTA DE FULL

 Coca de cabell d'àngel.

INGREDIENTS:

  • Una làmina de pasta de full congelada.
  • 150 g. de cabell d'àngel confitat.
  • Ou per pintar i un grapat d'ametlla crocanti per decorar.
PROCEDIMENT:
Extenem la pasta amb el corró, que quedin tres parts.
Posem la meitat de cabell d'àngel a la part del mig, dobleguem una de les altres parts i hi posem la resta de confitura.
Tapem amb la tercera part, aplanem una mica, suaument i marquem els marges amb un ganivet, com un serrell.
Pintem amb ou i posem el crocanti i una mica de sucre al damunt. Enfornem fins que quedi torradeta, seguint les instruccions de l'envàs.




Coca de llardons i ametlla.

 INGREDIENTS :

  • Una làmina de pasta de full congelada.
  • 200 grams de llardons passats per la picadora.
  • 150 g. d'ametlla molta.
  • 100 g. de sucre.
  • una mica d'aigua.
  • un grapat de pinyons
  • Ou per pintar la coca i una mica de sucre per polvorejar.
PROCEDIMENT:

Preprarem sucre cremat escalfant una miqueta d'aigua (dues o tres cullerades soperes) amb el sucre, quan estigui daurat afegim l'ametlla molta i barregem, com si voléssim fer massapà.
Hi afegim els llardons i barregem bé.
farcim la meitat de la pasta de full ( ja descongelada), doblem i pintem amb ou. Posem els pinyons damunt i una mica de sucre.
posem la coca al forn seguint les indicacions de l'envàs. ( treiem quan estigui torradeta al gust)



1 comentari:

  1. M'encanta la pasta de full i la seva versatilitat, amb un moment tens un postre o berenar espectacular!!

    ResponElimina