Receptes en català - receptes tradicionals catalanes - receptes de la cuina catalana

Traductor

dimarts, 19 de març de 2013

Conversió de mides

Avui, a mitja recepta d'un pastís ens hem trobat que les piles de la bàscula s'han acabat...

Buscant per internet he trobat aquesta pàgina on s'expliquen les conversions molt bé: www.deperu.com

Un exemple:


- Una cullerada (sopera) de sucre 30/35 gr.
- Una cullerada (sopera) de farina 15/20 gr.
- Una cullerada (sopera) d'oli d'oliva 14 gr.
- Una cullerada (sopera) d'arròs 20/25 gr.
- Una cullerada (sopera) de cafè mòlt 15/18 gr.
- Una cullerada (sopera) de mantega 25 gr. 25/30 gr.
- Una cullerada (sopera) de mel 25/30 gr.

1 comentari:

  1. Hola,

    He vist que tens moltes receptes al bloc, i m’agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 28000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu.

    Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?

    Quedem a la teva disposició!
    Bernat
    Lestevesreceptes.cat

    ResponElimina