Receptes en català - receptes tradicionals catalanes - receptes de la cuina catalana

Traductor

diumenge, 31 de març de 2013

Aletes cruixents

Ingredients:
  • Aletes de pollastre adobades.
  • farina
  • ou
  • pa ratllat
  • llet


Preparació
Primer preparem tres plats, un amb farina, un altre
 amb un ou i mig vas de llet (tot ben remenat), i el tercer amb pa ratllat.
 Agafem la safata on posarem les aletes (pensant que aquestes van al forn!) i pintem tot el fons de la safata amb oli.
Agafem les aletes i les passem per la farina després per l'ou i la llet i per últim pel pa ratllat (que quedin ben arrebossades). Les col·loquem ben posades a la safata, li tirem per sobre un rajolí d'oli i les posem al forn. Les anem vigilant fins que quedin marronetes i cruixents, aleshores els donem la volta i esperem que estiguin igual per l'altre banda. (Normalment amb una mitja hora ja estan fetes.)





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada