Receptes en català - receptes tradicionals catalanes - receptes de la cuina catalana

Traductor

dissabte, 26 de gener de 2013

Torrades amb alvocat i cigrons


Aquesta recepta barreja el guacamole i l'humus fets al estil de casa. És una barreja de sabor una mica picant amb la frescor del guacamole.

Ingredients:

  • Pa
  • Mig pot de cigrons
  • 1 dent d'all
  • Oli vegetal
  • Sal
  • "Pimentón de la Vera"
  • 1 alvocat
  • 1 tomàquet
  • 1/4 de ceba
  • Suc de llimona

Preparació:

Es talla el pa a llesques i es torra.
Es prepara l'humus triturant els cigrons, l'all, una mica d'oli, sal i "Pimentón de la Vera" fins que quedi consistent com una crema.
Després es prepara el guacamole barrejant la sal, el "Pimentón de la Vera", el tomàquet pelat, la ceba i un rajolí de suc de llimona. La barreja es fa en un morter.

Es prepara posant l'humus i el guacamole sobre les torrades.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada