Receptes en català - receptes tradicionals catalanes - receptes de la cuina catalana
Pàgines
Traductor
dissabte, 22 de setembre del 2012
Pizza d'espinacs ràpida
Ingredients:
- Masa de pizza fresca (típus Mercadona Buittoni)
- Un grapat de ceba trocejada congelada
- Un grapat d'espinacs congelats
- Pernil salat a trossos
- Un grapat de formatge ratllat
- Tomàquets cherry
- 2 talls de formatge per fondre
- 150 gr. de nata líquida
- Pebre negre
Preparació:
Pre-calentem el forn a 250º.
S'exten la masa de pizza i es punxa amb una forquilla. Mentre, es posen els espinacs al microones per a treure el líquid.
Es possa la ceba, el pernil salat i el formatge ratllat. Es tallen els tomàquets en dos i també es col·loquen
S'afegeixen els espinacs i es possa la nata líquida i el pebre. Possem el formatge per fondre i enfornem fins que la pizza estigui feta.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada