Receptes en català - receptes tradicionals catalanes - receptes de la cuina catalana

Traductor

dissabte, 25 d’agost de 2012

Magdalenes de flam


Aquesta recepta l'he tret del blog A lareira de Sara Eme, recomano que i feu una visita. El resultat són uneas magdalenes de gust suau i molt fàcils i ràpides de fer.

Ingredients:

- 3 ous
- 150 gr. de farina
- 100 gr. de sucre
- 100 ml. de llet
- 1 sobre de llevat
- 1 sobre de flan típus Royal o Potax
- 150 gr. de oli de girasol


Preparació:

Pre-calentem el forn.
Barregem els ous i el sucre fins que quedi una mescla esponjosa. Afegim la resta d'ingredients deixant el llevat per al final.
Enmotllem la mescla (3/4 del motlle) i afegim una mica de sucre per sobre.
Possem les magdalenes al forn a 180º fins que estiguin fetes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada