Receptes en català - receptes tradicionals catalanes - receptes de la cuina catalana

Traductor

dissabte, 28 de maig de 2011

Pizza d'espinacs


Ingredients:
- Massa de pizza pre-cuita
- Bossa d'espinacs a la crema congelats
- Tires de pernil salat
- 2 grapats de ceba congelada
- 1 tomàquet fresc
- 2 llontxes de formatge
- Pebre
- Rajolí d'oli
- 1 grapat de pinyons

Preparació:
Pre-calentar el forn.
Possar en una olla l'oli, la ceba i els espinacs i descongelar. Un cop descongelades les verdures, afegir el pernil salat, el formatge i el pebre. Remenar tot.

Mentres, estirem la massa i es forada amb una forquilla, això evitarà que pugi. Tallar el tomàquet a rodanxes i distribuir per sobre la massa. Possar a sobre la salsa d'espinacs que em preparat.
Possar els pinyons per sobre.

Es possa tot al forn fins a que la massa estigui cuita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada