Receptes en català - receptes tradicionals catalanes - receptes de la cuina catalana

Traductor

dimarts, 25 de gener de 2011

Creps sense ou



Ingredients:

- Farina (2 cullerades soperes per crep)
- Llet (fins que quedi amb la textura indicada més abaix)
- 1 rajolí d'oli
- Sal
- Ingredients per a omplir el crep (al gust)


Preparació:
Es posen tots els ingredients en un bol i es bateixen fins que quedi una massa fina, no gaire espessa però tampoc líquida (la textura ha de ser semblant a un iogurt líquid).

Un cop tenim la massa, en posem una mica a una paella amb oli calent. Ha de formar una capa fina. Es retira la massa que ens pugui sobrar.

Quan la massa està prou consistent, la girem i afegim a dins els ingredients que ens vinguin de gust (xocolata, pernil i formatge, sobrassada, etc.).

Un cop afegit aquests ingredients dobleguem la massa fins que tingui la forma d’un triangle. I ja es pot servir.
També es poden guardar els creps sense omplir, i fer-ho més tard, escalfant al microones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada