Receptes en català - receptes tradicionals catalanes - receptes de la cuina catalana

Traductor

diumenge, 23 de maig de 2010

Pastís per Sant Jordi

És un pastís que no dóna gaire feina i queda molt bo.

Ingredients:
  1. Dues plaques de pasta full preparades.
  2. 1 ou.
  3. 3/4 de litre de llet
  4. 1 sobre de "Flam Potax"
  5. Sucre
  6. Melmelada de maduixa.
  7. Un bufador per cremar la crema.
Escalfem el forn segons les indicacions del paquet de la pasta de full.
La posem en una safata plana apta pel forn tallant unes tires d'un centímetre per fer les vores. les enganxem amb un pinzell mullat . Pintem la pasta de full amb ou batut.
Preparem una crema amb la llet, el sobre de flam i sucre ( unes sis cullerades soperes). La deixem refredar.
Quan el forn estigui a punt, hi posem la pasta de full, esperem a que puji i que quedi ben dauradeta. Es fa de seguida.
Treiem la pasta de full del forn i la deixem refredar.
Repartim la crema i amb la melmelada hi fem les quatre barres. Per més facilitat, podem improvisar una mànega pastissera amb uns bossa de plàstic, de les de congelar, tallant una punta.
Finalment, anem posant sucre damunt la crema i cremem amb el bufador, que agafi color.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada