Receptes en català - receptes tradicionals catalanes - receptes de la cuina catalana

Traductor

divendres, 19 de febrer de 2010

Pasta a la salsa d’espinacs


Salsa per a la teva pasta, energètica, refrescant, saborosa i apta per a portar al tupper.

Necessitem:
- Pasta al gust per a 4 persones
- 3 daus d’espinacs congelats
- 1 ceba petita
- Rajolí d’oli
- 200 ml. de nata per a cuinar
- bacon
- 2 llonxes de formatge
- 1 quesito
- mig cub de sopicaldo de pollastre
- sal i pebre
- 1 o 2 tomàquets frescos
- Formatge en pols

Preparació:
Mentre anem preparant la salsa bullirem la pasta.
Desfem els espinacs al microones. A l’hora, daurem la ceba i el bacon amb una mica d’oli.
Un cop hem desfet els espinacs, li traiem l’aigua que puguin haver deixat i els afegim al sofregit. També afegim la nata per a cuinar, les llonxes de formatge i el quesito.
Mentre remenem, anirem amanint la salsa amb la sal, el pebre i el mig cub de sopicaldo (aquest s’ha de posar ven desfet amb els dits, per a que no deixi grumolls).
La salsa ha d’estar al foc fins que estigui espessa, sense deixar de remenar.
Segons us agradi més la salsa (més o menys picant), aneu afegint pebre.

Ratllar el tomàquet amb un rallador i posar-li una mica d’oli d’oliva.

Un cop espessa ja la podem emplatar. Col·loquem la pasta amb la salsa. A sobre posem el tomàquet que hem ratllat i una mica de formatge en pols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada