Receptes en català - receptes tradicionals catalanes - receptes de la cuina catalana

Traductor

diumenge, 14 de febrer de 2010

"Montaditos"


Els “montaditos” són diferents tipus de canapès que van molt bé per oferir a les festes o sopars amb convidats.

Algunes de les idees per a “montaditos” són:

- De patè: només cal untar les llesques de pa amb el patè que més us agradi i col·locar una avellana torrada de decoració.

- Truita: llesca de pa amb truita de patates a sobre.

- Dolç de codony: Posar sobre una llesca de pa una porció de codony (membrillo) i tapar amb una capa de formatge Philadelphia.

- Dolç de formatge: Untar en una llesca de pa una mica de melmelada de maduixa. Posar a sobre una rodanxa de formatge de cabra prèviament passada per la planxa.

- De mar: Barrejar maionesa amb palets de cranc i espàrrecs molt picats. Col·locar la barreja sobre una llesca de pa. Col·locar una oliva i una gamba bullida com a decoració.

- Xoriço: Passar per la paella unes rodanxes de xoriço o xistorra i col·locar en les llesques de pa (per menjar calent).

- Morcilla: Passar per la paella uns trossos de morcilla i col·locar en les llesques de pa (per menjar calent).

- Frankfurt: Enrotllar un frankfurt amb formatge i desprès amb bacon. Passar per la planxa fins que el bacon estigui fet.

- Dàtils: Enrotllar un dàtil sense pinyol amb bacon i passar per la planxa fins que aquest estigui fet.

- Roquefort: Tallar una porció de formatge roquefort i col·locar en una llesca de pa. Adornar amb avellanes o ametlles.

- Fuet:
Posar en una llesca de pa un tros gran de fuet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada