Receptes en català - receptes tradicionals catalanes - receptes de la cuina catalana

Traductor

dijous, 18 de febrer de 2010

Coca de iogurt


La coca de iogurt serveix de base per molts pastissos i és molt fàcil de fer.

Necessitem:
* 1 iogurt
* 3 ous
* 1 sobre de llevat. (tipus Royal)
Amb l'envàs del iogurt mesurem:
* 3 mides de farina.
* 2 mides de sucre.
* 1 mida d'oli(o mantega fosa)

Forn:
Mentre preparem la massa, deixem que el forn s'escalfi entre 150 i 170 graus.

Preparació:
En un recipient prou gran, barregem els ous i el sucre. després hi anem afegim els altres ingredients procurant que la farina quedi lleugera, es pot tamitzar amb un colador.
Quan tot està força barrejat(jo faig servir la batedora) es posa en motlle folrat amb paper especial per forn o amb paper d'alumini untat amb oli o mantega.

Es posa al forn i quan hagi pujat, es controla que estigui cuït clavant un ganivet al centre.
Està al punt quan el ganivet surt net. es treu del forn.
Quan estigui fred ja es pot guarnir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada